Sostenibilitat

La sostenibilitat no és un objectiu, és una manera de fer les coses

El nostre compromís:
construir un futur millor

L’emergència climàtica i la degradació accelerada que viu el planeta són una realitat, per això treballem constantment per reduir al mínim l’impacte de la nostra activitat durant tot el seu cicle de vida.

El 2022 ens sumem al Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya, l’agrupació empresarial líder del sector energètic a Catalunya. La finalitat del Clúster és promoure la competitivitat dels membres associats i potenciar la col·laboració entre empreses per oferir solucions innovadores en energia eficient.

Aquesta associació reforça el nostre objectiu de respondre a la demanda per l’optimització del consum energètic i preservar el nostre entorn.

MicrosoftTeams-image (9)

La preservació i el respecte al medi ambient és un dels nostres pilars bàsics d'actuació, que es manifesta en el compliment de les millors pràctiques ambientals en tota la nostra activitat.

Construcció sostenible

El sector de l’ enginyeria i construcció agroalimentària i industrial està immers en un procés de canvis que han suposat grans transformacions per implementar mètodes més sostenibles.

A Cunovesa Group ja tenim experiència a aplicar solucions sostenibles d’acord amb estàndards definits en Certificacions de Construcció Sostenible, com Breeam o Leed. Es tracta de certificacions de reconegut prestigi internacional, que desenvolupen metodologies de construcció sostenible que abasten tot el cicle de vida dels edificis, des del disseny, construcció, funcionament i fi de vida útil del mateix.

Certificació LEED

La Certificació LEED és un símbol mundialment reconegut en els nostres anhels d’ assolir la sostenibilitat, i s’ aplica, no només per crear edificis ecològics, sinó també pel positiu impacte econòmic que té per a promotors i propietaris. La Certificació LEED ajuda a estalviar en costos energètics i suposa una revaloració per a la propietat.

Certificació BREEAM

BREEAM® és el mètode d’ avaluació i certificació de la sostenibilitat en l’ edificació. El certificat, de caràcter privat i voluntari, atorga una puntuació final que serveix de referència, per a una construcció més sostenible tant en fase de disseny com en fases d’ execució i manteniment, disposant de diferents esquemes d’ avaluació i certificació en funció de la tipologia i ús de l’ edifici.

La construcció sostenible és ja una realitat

El 2022, iniciem les obres d’una nova nau industrial per a Balfegó a l’Ametlla de Mar. Les instal·lacions consten d’una planta de producció i oficines que sumen més d’11.000 m2.

Aquest projecte compleix amb els estàndards de la certificació BREEAM i opta a la Certificació Final Breeam Excepcional una vegada finalitzi l’ obra, màxima distinció de l’ esmentada certificació, essent un dels pocs edificis d’ indústria alimentària a Espanya així classificats.