Sobre nosaltres

Més de 15 anys d'experiència

Sustentats en aquesta àmplia experiència, seguim avançant amb l’objectiu de convertir-nos en el partner de referència dels nostres clients, oferint serveis en l’àmbit internacional i compartint coneixement per al desenvolupament de solucions adaptades a requisits específics.

A Cunovesa Group, treballem cada dia per oferir un servei integral i personalitzat mitjançant un acompanyament expert i a mida, en totes les fases del projecte i fins a la seva completa execució.

Història

2008
Josep i Emma funden Cunovesa Group.
2013
Primers passos amb la metodologia BIM.
2015
Obrim mercat al continent africà.
2017
Comencem amb la construcció dels nostres projectes.
2020
Obrim una delegació a Bilbao.
2022
Obrim noves oficines a Barcelona.
2023
Construïm una nova seu a Vic!

2008

Els nostres primers passos

Cunovesa Group és una empresa familiar fundada el 2008 per Josep Novellas i Emma Cunill, el nom de la companyia de la qual és un acrònim dels seus cognoms.

2013

Cap a la innovació

Comencem a realitzar els nostres projectes sota la metodologia BIM.

2015

Traspassem fronteres

Fem un pas més i viatgem cap al continent Africà per realitzar diferents projectes d’enginyeria a Angola, Guinea Equatorial, Marroc, Mauritània i Algèria,

2017

Ampliem horitzons

En els nostres inicis oferíem exclusivament serveis d’enginyeria, i no va ser fins al 2017 que vam començar a realitzar la construcció dels nostres propis projectes.

2020

Ens expandim

El 2020 obrim una delegació a Bilbao amb l’objectiu de millorar la presència de la companyia a la zona nord i estar més a prop dels nostres clients.

2022

L'equip creix

El 2022 augmentem un 65% la plantilla i en conseqüència, obrim unes noves oficines a Barcelona.

2023

Nova seu

Comencem la construcció de la nova seu de Cunovesa Group a Vic.

La nostra identitat defineix qui som i cap a on anem

Missió

Oferir als nostres clients un servei integral i personalitzat mitjançant un acompanyament expert en totes les fases del projecte i fins a la seva completa execució.

Visió

Ser el referent global de serveis integrals d’ enginyeria, consultoria, construcció, manteniment i assessorament, en la indústria del sector agroalimentari.

Valors

L’eficiència, l’anticipació, la flexibilitat i la confiança ens avalen. Aportem solucions innovadores que s’adapten als objectius de cada projecte.

Coneix l'equip

El que més m'agrada és l'ambient de treball, sobretot la relació amb les companyes de departament i tots els companys en general. Sentir-se part d'un tot.

Marc Pratdesaba
Especialista de PCI i Obres

El que em va cridar l'atenció va ser el creixement que està tenint Cunovesa, però el seu valor diferencial és la cura, compromís i implicació amb tots els seus treballadors.

Aina Arbat
Responsable de Control de Gestió

Noto una gran diferència amb altres empreses, veig una preocupació per l'estat de l'empleat i crec que entenen que això és una relació de simbiosi i confiança mútua.

Maider Arzubieta
Modeladora BIM

Últimes notícies