Innovació

La tecnologia és al centre de tot el que fem

Descobreix pas a pas el nostre sistema de treball

La innovació és un pilar essencial i diferenciador en tots els projectes que desenvolupem. Utilitzem la tecnologia i la investigació per generar valor, ser més competitius, optimitzar els processos i millorar l’eficiència i la qualitat dels nostres projectes.

Captura de pantalla 2022-12-30 a las 10.48.17

Metodologia

Building Information Modeling

El BIM (Building Information Modeling) és una metodologia de treball que ens permet dissenyar models virtuals molt precisos de les obres, aconseguint anticipar-nos a possibles dificultats d‟execució i escurçant els terminis en relació a projectes desenvolupats sota la metodologia tradicional.

Connectivitat

Autodesk Construction Cloud

Autodesk Construction Cloud és un sistema de gestió de la informació que permet optimitzar el disseny d‟un projecte en termes de cost i temps, ja que pot reduir els errors durant l‟execució en facilitar la comunicació entre totes les parts implicades d‟un projecte.

Experiència

Realitat Virtual

La utilització dulleres de realitat virtual permet la creació de recorreguts virtuals tridimensionals i en temps real. D’aquesta manera, a més de visualitzar els projectes abans que s’executin a la realitat, també permet interactuar amb els entorns desenvolupats.

Visualitza el teu projecte en temps real

Viu en un moment l’experiència de visualitzar i interactuar el teu projecte abans que s’executi.