ISO 9001:2015 y ​14001:2015

Reafirmem el nostre compromís ambiental i de gestió de qualitat

A Cunovesa Group disposem del certificat de qualitat ISO 9001:2015 que regula els Sistemes de Gestió de la Qualitat (SGC) i l'ISO ​14001:2015 que estableix els requisits per a la implementació d'un Sistema de Gestió Ambiental (SGA).

Tots dos estàndards de gestió ISO brinden a les empreses eines per a millorar el seu acompliment i alinear-se amb les demandes i necessitats actuals del mercat.  Aquesta fita, demostra el compromís amb la millora diària dels nostres processos de gestió i per descomptat, per ajudar a millorar el medi ambient. 

ISO 9001:2015 – Compromesos amb els sistemes de gestió de la qualitat 

La norma ISO 9001:2015 és un certificat internacional que regula els Sistemes de Gestió de la Qualitat (SGC) a escala mundial. L’objectiu d’aquesta norma és especificar els requisits per a desenvolupar un Sistema de Gestió de Qualitat reeixit. Com a tal, permet garantir que els nostres serveis es desenvolupen sota un sistema de qualitat certificat que assegura tant els requisits legals com normatius, així com la satisfacció dels nostres clients. Addicionalment, és una eina que ens permet explorar noves possibilitats per a innovar en els nostres processos, complint així amb la millora contínua.  

ISO 14001:2015 – Reafirmem el nostre compromís ambiental 

De manera progressiva, les organitzacions, independentment de l’activitat, grandària o ubicació geogràfica, hem de complir amb un major nombre d’exigències ambientals. Per això, resulta imprescindible l’ús d’eines que integrin el medi ambient en la gestió global de l’empresa. En aquest sentit, en Cunovesa Group hem implementat un Sistema de Gestió Ambiental d’acord amb la norma UNE-EN ISO 14001, que ofereix la possibilitat de sistematitzar, de manera senzilla, els aspectes ambientals que es generen en cadascuna de les activitats que es desenvolupen en l’organització, a més de promoure la protecció ambiental.